22. октобар 2022. година – венчање и крштење Милинковић

Постављено дана: 22. 10. 2023.

Данас 22. октобра 2023. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Јован Милинковић из Шимановаца и Милица Предраговић из Љубовије.
Јован Милинковић по занимању комерцијалиста рођен је 29. априла 1988. године у Београду од оца Ненада и мајке Вукосаве Милинковић пензионера из Шимановаца.
Милица Предраговић по занимању мастер инжењер технологије рођена је 02. новембра 1996. године у Љубовији од оца Драгана и мајке Сашке Предраговић ауто лимара и трговца из Љубовија.
Кумови на венчању Јовану и Милици били су Милан Јелесић комерцијалиста из Шимановаца и Јелена Милошевић дипломирани инжењер технологије из Новог Сада.

 

Данас 22. октобра 2023. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Марта Милинковић из Шимановаца.

Марта Милинковић је рођена 18. октобра 2022. године у Београду од оца Јована Милинковића комерцијалисте и мајке Милице Милинковић рођене Предраговић мастер инжењера технологије настањених у улици Крњешевачкој број 70 у Шимановцима.
Кум на крштењу Марти био је Милан Јелесић комерцијалиста из Шимановаца.

Текст приредио парох шимановачки

 протојереј-ставрофор Жељко Кретић.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.